Intensiteit Pikante sensatie van onze Gemengde Specerijen:
Klik op de specerijen voor meer informatie
Neutraal:
Aboriginal specerijen (klik op de specerij om in de webshop te komen)
5 specerijen mengsel
Garam massala
Curry Ren Dang :
Groente curry uit Indonesie
Curry Breton :
Langoustine curry uit Frankrijk
Mild:
Zathar :
Manakish brood uit Libanon
Massala doux :
Kip curry van Mauritius
Dukkah :
Dukkah saus voor Egyptisch brood
Groene thaise curry
Pikante intensiteit verhogend:
Vadouvan :
Traditionele Indiase Curry Tonijn met Vadouvan
Satey :
Vlees spiesjes met sate saus uit Indonesie
Trappeur mengsel :
Gegrilde zalm uit Canada
Mapuche specerijen mengsel :
Cazuela de ave / bouillon van gevogelte uit Chili
Maya specerijen :
Mole saus uit Mexico
Creoolse specerijen
4 specerijen mengsel :
Terrines/ pate uit Frankrijk
Gegrillde specerijen
Zwarte getoaste curry
Colombo
Stevig
Cajun specerijen :
Cajun Jambalaya Rijstschotel uit Louisiana
Berbere specerijen :
'Doro Wat' Kip in saus uit Ethiopie
Massala pimente uit mauritius
Curry de madras :
Tikka Masala Kip in masala saus uit India
Chimichurri patagonico
Picanha met Chimichurri
Heet:
Tandoori massala
Kip Tandoori
Tex Mex specerijen :
Chili con Carne uit Texas
Arrabiata :
Spaghetti al arrabiata uit Italie
Kefta :
Vlees balletjes met Kefta specerijen uit Marokko
Rode thaise curry
Japanse Togarashi curry :
Gyudon Rundvlees gerecht uit Japan